Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
corneliu.stefan@cdep.ro
contact@corneliustefan.ro
www.corneliustefan.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Corneliu Ștefan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Corneliu Ștefan (Grupul parlamentar al PSD)
Referendumul, un cadou al românilor pentru români în anul Centenar!
Deputatul PSD Corneliu Ștefan a susținut miercuri, 3 octombrie, o declarație politică în care a subliniat importanța referendumului care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni. “

Referendumul pentru redefinirea familiei nu reprezintă un moft, o idee naționalistă, un concept antidemocratic, cum vor unii să acrediteze. Referendumul care se va desfășura sâmbătă și duminică reprezintă o părticică din chintesența acestui popor, o dorință manifestată de 3 milioane de români, creștini din toate confesiunile religioase, care vor ca familia să fie clar definită în țara noastră, care vor ca familia să fie întărită constituțional. Referendumul din 6-7 octombrie 2018 este un cadou al românilor pentru români în anul Centenar! Am moștenit de la strămoșii noștri respectul față de familie, cea mai importantă celulă a societății, locul unde se formează destine, unde se creează idealuri, izvorul de continuitate al acestui popor.
Referendumul pentru întărirea conceptului normal de familie, ca legătură bazată pe dragostea și încrederea dintre un bărbat și o femeie, este un semnal pe care-l dăm lumii, că nu ne dezicem de credința străbună. Românii au fost întotdeauna atenți la valorile tradiționale și morale, iar insinuările unora, că am încălca drepturile minorităților sexuale, că am leza principiile democrației, ale libertății, sunt povești, petarde aruncate cu scopul de a ne destabiliza unitatea, pentru că, orice s-ar spune, referendumul pentru redefinirea familiei, ca fiind căsătoria între un bărbat și o femeie, ne-a unit!”, a declarat deputatul PSD.
În final, deputatul Corneliu Ștefan a făcut un apel la colegii săi solicitându-le ca, indiferent de culoarea politică, să acorde importanța cuvenită acestui demers cetățenesc și să-i îndemne pe românii pe care-i reprezintă în Parlament să meargă la vot în acest week-end. “ Referendumul nu este al unui partid politic, este al nostru, al tuturor! Să demonstrăm că ne pasă!”, a încheiat deputatul social-democrat.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 29 mai 2020, 11:18
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro