Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
www.lucianstanciuviziteu.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Lucian-Daniel STANCIU-VIZITEU
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 3-4 februarie 2020, la Washington D.C., Statele Unite ale Americii (SUA), va avea loc Seminarul pentru tineri parlamentari cu tema "Viitorul leadership în materie de incluziune politică în regiunea OSCE", în organizarea Comisiei pentru securitate și cooperare în Europa (Comisia Helsinki a SUA) și în cooperare cu Adunarea Parlamentară a OSCE (AP OSCE).

31 ianuarie 2020 detalii
  SCRISOARE DESCHISĂ
primită de la domnul deputat Lucian Stanciu Viziteu (Grupul parlamentar al USR)
Deputatul USR Lucian Stanciu Viziteu i-a transmis o scrisoare liderului de grup al PSD în care îi cere revocarea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

În scrisoare este invocat Codul de conduită al deputaților și senatorilor care obligă parlamentarii “să acționeze cu onoare și disciplină ținând cont de principiile separației și echilibrului puterilor în stat, transparenței, probității morale, responsabilității și respectării reputației.” [...]

27 iunie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Lucian Stanciu-Viziteu (Grup USR)
Coaliția PSD-ALDE crește salariile prin micșorare

Deputatul USR de Bacău, Lucian Daniel Stanciu-Viziteu, semnalează faptul că, odată cu intrarea în vigoare, la data de 1 ianuarie 2018, a noii legi a salarizării, salariile tuturor angajaților ce ocupă funcții de conducere în cadrul Direcțiilor Județene de Statistică sunt diminuate, în timp ce pentru angajații care ocupă funcții de execuție în cadrul Institutului Național de Statistică București, salariile au fost mărite.

15 februarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Lucian Daniel Stanciu-Viziteu (Grup USR)
Cei trei ”grei” din ”statul paralel”

Deputatul USR de Bacău, Lucian Daniel Stanciu-Viziteu, atrage atenția asupra faptului că discuțiile duse în spațiul public de către coaliția PSD-ALDE în privința existenței unui ”stat paralel” nu fac altceva decât să inoculeze ideea că România este un stat condus de entități ce au ca scop slăbirea statului de drept. ”Este o afirmație iresponsabilă, iar cei care formează actuala majoritate parlamentară, în frunte cu Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu, au ajuns să se încurce grosolan în propriile minciuni”, declară deputatul Lucian Stanciu-Viziteu.

14 februarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Lucian Daniel Stanciu-Viziteu (Grup USR)
CNA, mâna lungă a PSD-ului

Deputatul USR de Bacău, Lucian Daniel Stanciu-Viziteu, atrage atenția asupra faptului că raportul comisiei de anchetă cu privire la alegerile prezidențiale din 2009 nu este un raport ci, în cel mai bun caz, ”o glosă politică pe marginea nimicului”.

13 februarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la vicepreședintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Coreea, domnul deputat Dumitru Mihalescul (Grup PNL)
Primirea de către domnul deputat Dumitru Mihalescul, vicepreședinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Coreea, a E.S. Dl. KIM Eun-Joong, Ambasadorul Republicii Coreea în România

La inițiativa domnului deputat Dumitru Mihalescul, vicepreședinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Coreea, a avut loc marți, 31 octombrie 2017, la Palatul Parlamentului, întrevederea cu E.S. Dl. KIM Eun-Joong, Ambasadorul Republicii Coreea în România.

1 noiembrie 2017 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 7 octombrie 2022, 2:35
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro