Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Interviuri
Galerie foto
Agenda
Activitate în teritoriu
Activitate parlamentară
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
inițiative legislative
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2004-2008 > Camera Deputaților > Bogdan Olteanu > Discursuri, declaratii si mesaje Versiunea pentru printare

a președintelui Camerei Deputaților, domnul Bogdan Olteanu

"Am aflat cu surprindere de atacurile denigratoare ale domnului Ioan Ghișe la adresa tinerilor din cadrul PNL. Este cel puțin imoral ca un turnător dovedit al Securității să jignească într-un mod incalificabil oamenii curați care se află acum în Guvern sau în fruntea instituțiilor publice la nivel național. Prin activitatea sa ca deputat matur ar fi trebuit să fie un model de urmat pentru cei pe care astăzi îi desconsideră. Din păcate, în cazul domnului Ghișe, nu putem vorbi de așa ceva.
Surprinzătoare și regretabile sunt și prestațiile din ultima vreme ale Ralucăi Turcan și Cristian Boureanu. La nici 30 de ani au primit încrederea PNL și a cetățenilor de a face treabă în beneficiul acestora. Mai mult, pe lângă calitatea de membri ai biroului de conducere al partidului, au fost aleși să ne reprezinte și în fruntea a două comisii parlamentare importante. Își atacă astăzi colegii de partid fără argumente și fără ca activitatea lor să le dea autoritatea morală să o facă. Au avut prilejul și timpul de a-și demonstra valoarea în posturile în care au activat. Din păcate, statisticile parlamentare, dacă este să ne referim strict la acestea, nu vin în sprijinul lor, iar în ceea ce privește declarațiile lor politice, acestea mai mult au adus grave prejudicii de imagine partidului decât o sporire a credibilității PNL în rândul cetățenilor. Este regretabil că, în lipsa unor argumente solide, frustrările și invidiile exprimate public, emoțional, aduc mari deservicii PNL și ideii de liberalism în România".
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 6 decembrie 2019, 5:03
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro