Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Interviuri
Galerie foto
Agenda
Activitate în teritoriu
Activitate parlamentară
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
inițiative legislative
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2004-2008 > Camera Deputaților > Bogdan Olteanu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Președintele Camerei Deputaților, domnul Bogdan Olteanu, se declară surprins de afirmațiile președintelui PD-L, domnul Emil Boc, care a lansat ideea eliminării pensiilor parlamentarilor.
"Am două nelămuriri. Prima se referă la atitudinea colegilor domniei sale din Parlament, și-mi amintesc de vechii militanți democrați Radu Berceanu și Paula Ivănescu, care au votat fără nicio problemă introducerea pensiilor pentru parlamentari. De ce au făcut-o dacă domnul Boc consideră legea imorală? A doua nelămurire este: de ce nu au inițiat această modificare mai devreme? De un an și jumătate de zile de când a fost adoptată legea îl aștept pe domnul Boc să se țină de cuvânt și PD-L să depună o inițiativă legislativă în acest sens. Nu pot decât să trag concluzia că ori democrații nu-și ascultă liderul de partid, ori domnul Boc aruncă vorbe în vânt pentru că, de fapt, nu dorește să se elimine prevederile privind pensiile parlamentarilor".
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 7 decembrie 2019, 19:31
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro