Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Interviuri
Galerie foto
Agenda
Activitate în teritoriu
Activitate parlamentară
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
inițiative legislative
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2004-2008 > Camera Deputaților > Bogdan Olteanu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Referitor la cele prezentate în mass-media de astăzi, în legătură cu eșecul înființării comisiei speciale pentru repartizarea timpilor de antenă, președintele Camerei Deputaților, domnul Bogdan Olteanu, face următoarea declarație:
"În ședința comună a Senatului și Camerei Deputaților de luni, 29 octombrie a.c. comisia specială pentru repartizarea timpilor de antenă nu a trecut la vot din cauza absenteismului înregistrat în rândurile grupurilor parlamentare ale PD, de unde nu au fost prezenți decât doi parlamentari (din totalul de 76) și, de asemenea, din cauza absențelor înregistrate și în rândul independenților, membri ai PLD, reprezentați la ședință doar de un singur parlamentar. Dacă ar fi fost prezenți, hotărârea de înființare a comisiei speciale pentru repartizarea timpilor de antenă ar fi fost adoptată. În plus, după cum s-a dovedit în plen, doar grupurile parlamentare ale PNL și UDMR au susținut înființarea comisiei amintite. În ceea ce mă privește, voi face demersurile pentru convocarea unei alte ședințe reunite a Parlamentului și sper ca cei doi lideri de grup ai PD să promită că își vor putea disciplina colegii și vor veni la vot. Până atunci, dacă cineva are plângeri de făcut să le facă în cadrul grupurilor parlamentare și să tragă concluziile care se impun."
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 10 decembrie 2019, 22:10
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro