Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Interviuri
Galerie foto
Agenda
Activitate în teritoriu
Activitate parlamentară
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
inițiative legislative
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2004-2008 > Camera Deputaților > Bogdan Olteanu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Președintele Camerei Deputaților, domnul Bogdan Olteanu atrage atenția că "reprezentanții României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei sunt desemnați de Parlamentul României și reprezintă Parlamentul României. De aceea, orice decizii privitoare la participarea la lucrările Adunării Parlamentare se iau exclusiv de către conducerea Parlamentului".
Președintele Camerei Deputaților subliniază că "pilonul fundamental al colaborării în cadrul Consiliului Europei îl reprezintă promovarea și garantarea drepturilor și libertăților cetățenești. Astfel, indiferent de măsura în care credem în argumentele Raportului semnat de Dick Marty nu putem decât să fim interesați în aflarea adevărului și să contribuim la aflarea acestuia. De aceea, în lunile care urmează, ca în toți anii de la intrarea României în Consiliul Europei, parlamentarii români trebuie să participe la lucrările Adunării Parlamentare și trebuie să contribuie la aflarea și la prezentarea adevărului. Acesta este singurul mod în care pot fi slujite onest interesele României".
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 6 decembrie 2019, 3:06
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro