Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
alexandra.presura@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Alexandra Presură > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Alexandra Presura (Grupul parlamentar al PSD)
Unitate și solidaritate în fața celor ce nu doresc binele României!

Nu este normal ca în Anul Centenarului românii să se învrăjbească și să se urască între ei! Prin acțiunea populară organizată sâmbătă în Piața Victoriei, PSD a dorit să lanseze un semnal de alarmă că avem nevoie, acum mai mult ca oricând, de unitate, de unire și de solidaritate a tuturor românilor, de respectare a idealurilor ce ne-au fost lăsate moștenire de făuritorii Marii Uniri de la Alba Iulia din 1918!

Traversăm o perioadă cu prea multe abuzuri săvârșite la adresa românilor! Mesajul nostru este însă de respectare a legilor țării, în frunte cu Constituția, dar și a ordinii democratice și a votului liber exprimat de oameni la alegerile parlamentare din 2016! România nu poate ajunge la discreția unor grupuri de interese care sunt împotriva respectării și protejării interesului național și al națiunii noastre! România nu poate fi și nu va fi la îndemâna unor așa-ziși patrioți, care nu au altă preocupare decât subminarea statului de drept, precum și a conducerii legitime a Guvernului și Parlamentului!
Mesajul nostru către români a fost ferm! România este corect guvernată, în scopul creșterii calității vieții fiecărui român, și a dezvoltării generale a țării! Scopul nostru bine definit este de a elimina cât mai curând diferențele dintre noi și celelalte țări europene, și să ne determinăm tinerii plecați să se reîntoarcă pentru totdeauna acasă!
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București joi, 24 septembrie 2020, 2:42
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro