Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
alexandra.presura@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Alexandra Presură > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Ștefan Mușoiu și doamna deputat Alexandra Presură (Grup PSD)

Luni, 30 octombrie 2017, reprezentanții Grupului parlamentar de prietenie cu Emiratele Arabe Unite din Parlamentul României au avut o întrevedere cu E.S. Șeicul Ahmed Ali Hamad Al Mu’alla, ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la București.

Cu acest prilej, domnul deputat Ștefan Mușoiu (PSD), vicepreședinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Emiratele Arabe Unite din Parlamentul României, a adus în discuție patru teme de interes pentru partea română, care se referă la: cooperarea la nivel politic, candidaturile României în cadrul structurilor ONU, cooperarea economică și comunitatea românească din Emiratele Arabe Unite.
De asemenea, partea română a subliniat atenția ce se acordă la nivel guvernamental asupra dezvoltării cooperării româno-emirateze în domeniile economic, comercial și investițional, precum și asupra identificării de noi domenii și proiecte comune de colaborare.
În acest sens, partea română și-a exprimat sprijinul pentru consolidarea dialogului între oamenii de afaceri din cele două state, care să creeze premisele inițierii de noi parteneriate în diverse sectoare de activitate.
Ambele părți și-au exprimat interesul față de dinamizarea relațiilor bilaterale și relansarea contactelor parlamentare, manifestând deschidere spre dialog și colaborare în toate domeniile, considerând că acestea vor avea un impact pozitiv asupra ambelor state.
Atât partea română, cât și cea emirateză au subliniat rolul important pe care îl are cooperarea pe linie parlamentară în evoluția de ansamblu a relațiilor bilaterale dintre cele două țări.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 23 septembrie 2020, 0:44
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro