Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Ionel Palăr > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la președintele Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, domnul deputat Ionel Palăr (Grupul parlamentar al PNL)
Expoziție ”Scoarța, patrimoniul Mondial UNESCO”, la Palatul Parlamentului

Comisia permanentă comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, în parteneriat cu Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova și Romfilatelia organizează expoziția-eveniment ”Scoarța românească, patrimoniu mondial UNESCO”, de prezentare a covoarelor tradiționale realizate în România și Republica Moldova. Evenimentul marchează Ziua Patrimoniului Mondial UNESCO din România*.

Vernisajul expoziției va avea loc miercuri, 14 noiembrie 2018, cu începere de la orele 12.30, la Palatul Parlamentului, în foaierul sălii de plen a Camerei Deputaților (nivel P1). La eveniment sunt așteptați Excelența Sa Mihai Gribincea, Ambasadorul Republicii Moldova la București, Excelența Sa Adrian Cioroianu, Ambasador, Delegat permanent al României pe lângă UNESCO, reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, ai Institutului Național pentru Patrimoniu, ai altor instituții care colaborează cu UNESCO. Accesul presei este liber.
Comisia permanentă comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO dorește ca, în An Centenar, să aducă în atenția publică și să sublinieze importanța tezaurului tradițional românesc de valoare universală, înscris în Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.
* Ziua Patrimoniului Mondial UNESCO din România se sărbătorește în fiecare an pe 16 noiembrie și a fost instituită ca urmare a demersurilor Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO .
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 15 august 2020, 0:22
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro