Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2016-present (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
2008-2012 (dep.)
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2016-présent > Chambre des Députés > Catalin-Ioan Nechifor > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Catalin-Ioan NECHIFOR
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Nechifor Cătălin Ioan (deputat neafiliat)
Ipoteze privitoare la situația Brexit-ului

"Într-adevăr, s-a spus că democrația este cea mai rea formă de guvernământ, cu excepția tuturor celorlalte forme care s-au mai încercat de-a lungul timpului". Asta spunea Churchill, în timpul celui de-al doilea mandat de prim-ministru, din partea conservatorilor, cei care pierduseră alegerile generale, în 1945, după ce tot el trecuse națiunea britanică prin cel de-al doilea război mondial. Cu succes.

16 ianuarie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la vicepreședintele Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului, domnul deputat Cătălin Ioan Nechifor (Grup PSD)

Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului și-a desfășurat lucrările în zilele de 17 și 19 aprilie 2018.

19 aprilie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ioan Nechifor (Grupul parlamentar al PSD)
Considerații asupra ultimului Raport de țară realizat de Comisia Europeană
Am participat miercuri, 11 aprilie, la dezbaterea organizată de către Delegația Comisiei Europene la București cu privire la raportul de țară și am observat nuanțele în care Comisia zugrăvește progresul țării noastre în anul anterior, cu bune și cu rele.
12 aprilie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Cătălin Ioan Nechifor (Grup PSD)

Luni, 12 martie 2018, am avut o întrevedere cu domnul deputat Frédéric Petit, membru al Grupului de prietenie Franța-România din Adunarea Națională franceză, în calitatea mea de membru al Grupului de prietenie România - Franța. Vizita demnitarului francez în România a avut loc a propunerea Ambasadei Republicii Franceze la București, în contextul în care domnul Frédéric Petit este deputatul care îi reprezintă pe francezii stabiliți în afara țării, respectiv pe cei care trăiesc în Germania și în Europa Centrală.

14 martie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la domnul deputat Nechifor Cătălin Ioan (Grup PSD)
O nouă etapă pentru UNESCO - România ar putea juca un rol important
Am participat timp de câteva zile, la prima parte a celei de a 39-a Conferințe Generale UNESCO, desfășurată la Paris, în calitate de membru al Comisiei comune a Camerei Deputaților și Senatului.

Delegația parlamentară care a reprezentat România a fost asistată de ambasadorul Adrian Cioroianu, în timp ce adresarea de stat membru a fost prezentată de ministrul Educației Naționale, domnul Liviu Marian Pop. [...]

9 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Cătălin Ioan Nechifor (Grup PSD)
Situație internațională tensionată la cea de a 39-a Conferință Generală UNESCO

La finalul lunii octombrie va începe cea de a 39-a sesiune a Conferinței Generale UNESCO, la care voi participa ca reprezentant al Comisiei comune de specialitate a Camerei Deputaților și Senatului. Nu erau premise speciale, în afară de alegerea unui nou director general, în locul doamnei Irina Bokova, de origine bulgară, prima femeie care a ocupat acest post și primul reprezentant al Europei de Est care accede la această înaltă poziție internațională.

13 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Cătălin Ioan Nechifor (Grup PSD)
Victorie a României la UNESCO

O victorie mare pentru natură, dar și pentru oameni, a fost obținută la cea de a 41-a Sesiune a Comitetului UNESCO pentru Patrimoniu Mondial, desfășurat în aceste zile în Polonia, la Cracovia.

^ [...]

10 iulie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Cătălin Ioan Nechifor (Grup PSD)
Trei luni în plus pentru ca școlile să obțină autorizația de securitate la incendiu

Comisia pentru administație publică și amenajarea teritoriului a adoptat, în ședința de 28 martie, două amendamente la proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr.17/2016 pentru prorogarea termenului prevăzut la art.30 alin.(41) din Legea nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor (PLx 431/2016).

31 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului

Pe ordinea de zi a ședinței Comisiei pentru administație publică și amenajarea teritoriului din data de 28 februarie 2017 s-a aflat Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr.17/2016 pentru prorogarea termenului prevăzut la art.30 alin.(41) din Legea nr.307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor (PLx 431/2016), proiect de lege cu care Comisia este sesizată în vederea examinării și dezbaterii pe fond.

15 martie 2017 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie vendredi, 7 ao?t 2020, 4:57
Téléphone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro