Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Parlamentul României > Delegatii parlamentare > UIP > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Comitetul Director al Grupului Român al Uniunii Interparlamentare
Comunicat de presa din 09 septembrie 2019
COMUNICAT DE PRESĂ ^
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE
privind participarea la cea de-a 6-a Conferință Globală a Tinerilor Parlamentari (Asuncion, Paraguay, 9 – 10 septembrie 2019)

În perioada 9 – 10 septembrie 2019, la Asuncion, Paraguay, Uniunea Interparlamentară în colaborare cu Congresul Național al Republicii Paraguay va organiza cea de-a 6-a Conferință Globală a Tinerilor Parlamentari.

^
La aceste lucrări vor participa din partea Camerei Deputaților doamna deputat Ionela Viorela DOBRICĂ (PSD), vicepreședintă a Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, și domnul deputat Glad-Aurel VARGA (PNL), membru al Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic.
Tema generală a conferinței din acest an este Realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD) și consolidarea statutului tinerilor prin creșterea bunăstării.
În proiectul de agendă al conferinței sunt incluse pentru dezbatere subiecte precum: bunăstarea și fericirea ca elemente de bază ale ODD; studii de caz privind elaborarea politicilor în sprijinul bunăstării și impactul bunăstării și fericirii asupra consolidării statutului tinerilor; măsurarea bunăstării și fericirii, precum și punerea în aplicare a politicilor în sprijinul bunăstării.
Concluziile principale ale evenimentului și recomandările în atenția parlamentelor naționale vor fi sintetizate într-un document final.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 14 aprilie 2021, 8:56
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro