AGENDA PREȘEDINTELUI CAMEREI DEPUTAȚILOR

În categoria Agenda

Joi, 27 Septembrie 2018
13:00 Întrevedere cu domnul Yoel Hason, vicepreședinte al Knesset-ului (Camera Deputaților, Cancelarie)

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 26 septembrie 2018


primit de la președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, doamna deputat Cameluia Gavrilă (Grupul parlamentar al PSD)
Deputatul Camelia Gavrilă propune soluții pentru actuala criză a manualelor școlare

Prof. dr. Camelia Gavrilă, președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, subliniază importanța manualului școlar, principalele aspecte ce țin de elaborarea, evaluarea, selecția acestora, dar mai ales responsabilitatea de asigurare a calității și a valorii informaționale susținute prin acest instrument fundamental pentru demersul educațional.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 26 septembrie 2018


primit de la doamna deputat Simona Bucura-Oprescu (Grupul parlamentar al PSD)

privind întrevederea doamnei deputat Simona Bucura-Oprescu, președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Franceză-Adunarea Națională din Camera Deputaților, și a unor membri ai grupului, cu o delegație a Grupului parlamentar de prietenie cu România din Senatul Republicii Franceze

În data de 24 septembrie, doamna deputat Simona Bucura-Oprescu, președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Franceză-Adunarea Națională din Camera Deputaților, alături de reprezentanți ai grupului, a avut o întrevedere cu o delegație a Grupului parlamentar de prietenie cu România din Senatul Republicii Franceze, conduse de domnul senator Bernard Fournier, președintele grupului.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 26 septembrie 2018


primită de la doamna deputat Cristina Iurișniți (Grupul parlamentar al USR)

Doamna deputat Cristina Iurișniți a susținut, miercuri, 26 septembrie, o declarație politică pe tema Zilei Europene a Limbilor. ,,26 septembrie a devenit Ziua Europeană a Limbilor, un eveniment organizat anual pentru a promova diversitatea lingvistică a unui continent care numără peste 200 de limbi europene, 24 de limbi oficiale ale UE, aproximativ 60 de limbi regionale și minoritare.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 26 septembrie 2018


primită de la domnul deputat Ovidiu Raețchi (Grupul parlamentar al PNL)

Scenariul izolării României în UE în contextul acțiunilor anti-justiție și pentru protejarea celor care au condus represiunea din 10 august devine tot mai serios

“Scenariul izolării României în UE în contextul acțiunilor anti-justiție și pentru protejarea celor care au condus represiunea din 10 august devine tot mai serios.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 26 septembrie 2018


primită de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
Problemele principalului partid de guvernământ domină agenda politică a României

Începutul sesiunii parlamentare s-a prefigurat a fi unul zgomotos, dovadă stând evenimentul politic ce s-a petrecut la finalul săptămânii trecute. Atunci am fost martorii unor episoade politice care au relevat anumite tensiuni în principalul partid de guvernământ.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri
 

REGIA AUTONOMĂ MONITORUL OFICIAL

În categoria Anunțuri26 iulie 2018

Începând cu data de 29-07-2018, Regia Autonomă Monitorul Oficial, care realizează serviciul public de editare și publicare a Monitorului Oficial al României, funcționează, potrivit Legii nr. 208/2018, sub autoritatea Camerei Deputaților.

Mai multe detalii

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult