PARLAMENTARI AI MARII UNIRI

În categoria Anunțuri 12 noiembrie 2018

Cu ocazia apropiatei împliniri a 100 de ani de la momentul 1 decembrie 1918 și în perspectiva împlinirii unui secol de activitate parlamentară în România reîntregită, într-un demers de recuperare a memoriei istorice, vom prezenta personalitățile și activitatea parlamentarilor Marii Uniri.

Vezi detalii

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 noiembrie 2018


primit de la domnul deputat Claudiu Năsui (Grupul parlamentar al USR)
România este fruntașă la taxarea muncii în Europa de Est

Deputatul USR Claudiu Năsui avertizează asupra faptului că suntem țara care taxează cel mai mult munca, din toată Europa de Est. Acesta atrage atenția că de multe ori aflăm despre cum a mai cheltuit statul banii din impozite: aflăm aproape în fiecare zi de noi moduri în care bugetul de stat a fost furat, de la comisioane speciale pentru achiziții la supra-preț, la structuri întregi care se înființează pentru a servi interesului unuia sau altuia (faimoasele sinecuri).

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 noiembrie 2018


primit de la domnul deputat Găvrilă Ghilea (Grupul parlamentar al PNL)
Casa Națională de Asigurări de Sănătate „sponsorizează” pacienții străini?!
Deoarece contravaloarea prestațiilor medicale acordate cetățenilor străini de sistemul românesc de sănătate a depășit anul trecut 2 milioane de euro, aproape jumătate din această sumă fiind încă nerecuperată de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate, deputatul PNL Găvrilă Ghilea a solicitat, în această săptămână, precizări din partea vicepreședintelui însărcinat cu exercitarea atribuțiilor de președinte al acestei instituții, Răzvan Teohari Vulcănescu.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 noiembrie 2018


primit de la domnul deputat Claudiu Năsui (Grupul parlamentar al USR)
Salariul mediu al bugetarilor în luna septembrie 2018 a fost aproape dublu decât cel din mediul privat

În luna septembrie a acestui an, angajații de la stat au câștigat cu peste 2.000 de lei mai mult decât cei din privat. Salariul mediu în întreaga economie a fost de 2.688 lei net (luând în considerare mediul de stat și cel privat). La stat însă a fost de 4.235 lei net pe lună, pe când în privat a fost de aproximativ 2.218 lei. Asta înseamnă o diferență de 2.017 lei net. Salariul mediu la stat în luna septembrie a fost deci aproape dublu celui din privat (mai precis, este cu 91% mai mare).

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 noiembrie 2018


primită de la doamna deputat Aida-Cristina Căruceru (Grupul parlamentar al PSD)
Doamna deputat PSD Aida-Cristina Căruceru secretar al Comisiei juridice, de disciplină și imunități și vicepreședinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, a arătat, în declarația politică susținută miercuri, 21 noiembrie, următoarele:

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 noiembrie 2018


primită de la domnul deputat Claudiu Augustin Ilișanu (Grupul parlamentar al PSD)
În declarația sa politică ,,De Ziua internațională pentru eliminarea violenței asupra femeilor, ce va fi celebrată duminică 25 noiembrie, să aducem în discuție necesitatea accentuării acestei tematici în discursul public național și internațional“, deputatul băcăuan Claudiu-Augustin Ilișanu, membru în Comisia pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, a transmis miercuri, 21 noiembrie, următorul mesaj:

Vezi știrea
Vezi mai multe știri
 

REGIA AUTONOMĂ MONITORUL OFICIAL

În categoria Anunțuri26 iulie 2018

Începând cu data de 29-07-2018, Regia Autonomă Monitorul Oficial, care realizează serviciul public de editare și publicare a Monitorului Oficial al României, funcționează, potrivit Legii nr. 208/2018, sub autoritatea Camerei Deputaților.

Mai multe detalii

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult