COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 17 octombrie 2019


primit de la doamna deputat Elena Hărătău (Grupul parlamentar al PSD)
Asigurarea serviciilor medicale pentru persoanele fără venituri și fără medic de familie, în atenția deputatului PSD Bacău, Elena Hărătău

Deputatul PSD Bacău, Elena Hărătău, și-a îndreptat atenția spre situația persoanelor fără venituri și fără medic de familie, purtând în acest sens un dialog cu conducerea Ministerului Sănătății. Parlamentarul social-democrat s-a adresat ministrului Sorina Pintea, căreia i-a solicitat să-i prezinte modalitatea de asigurare a serviciilor medicale de bază pentru românii ajunși în aceste cazuri.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 17 octombrie 2019


primit de la doamna deputat Alina Teiș (Grupul parlamentar al PSD)

Doamna deputat Teiș Alina, membru în Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport și membru în Comisia pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, amintește de ziua de 17 octombrie ca fiind Ziua Internațională pentru eradicarea sărăciei. O treime din populația României, respectiv 35,7%, este expusă la riscul de sărăcie sau excluziune socială, țara noastră figurând printre cele trei state membre ale Uniunii Europene cu cel mai mare procent din populație în această situație, alături de Bulgaria (38,9%) și Grecia (34,8%).

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 17 octombrie 2019


primită de la doamna deputat Cristina-Elena Dinu (Grupul parlamentar al PSD)
Românii au nevoie de continuarea programului de guvernare al PSD

Grupurile parlamentare ale PSD nu vor acorda votul de învestitură pentru noul Guvern partidelor care au reușit succesul moțiunii de cenzură revenindu-le sarcina de a constitui o majoritate parlamentară care să susțină viitorul Executiv.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 17 octombrie 2019


primit de la doamna deputat Maricela Cobuz (Grupul parlamentar al PSD)

Guvernul PSD a aprobat în ședința de Guvern de luni, 14 octombrie 2019, ca persoanele cu dizabilități să primească, începând cu luna octombrie, vouchere în valoare de până la 23.000 de lei.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 16 octombrie 2019


primit de la doamna deputat Beatrice Tudor (Grupul parlamentar al PSD)
Profilul de risc al Capitalei obligă la servicii de urgență de calitate. Acțiunile conjugate ale Primăriei Generale a Bucureștiului și ale Guvernului vor permite astfel de servicii

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, a salutat semnarea proiectului „Multirisc Modul III" de către ISU București și ministrul Fondurilor Europene, Roxana Mânzatu.

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult