PARLAMENTARI AI MARII UNIRI

În categoria Anunțuri 12 noiembrie 2018

Cu ocazia apropiatei împliniri a 100 de ani de la momentul 1 decembrie 1918 și în perspectiva împlinirii unui secol de activitate parlamentară în România reîntregită, într-un demers de recuperare a memoriei istorice, vom prezenta personalitățile și activitatea parlamentarilor Marii Uniri.

Vezi detalii

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 12 decembrie 2018


primit de la Grupul parlamentar al PSD

Premierul Viorica Dăncilă a prezentat miercuri, 12 decembrie, în cadrul ședinței comune a Camerei Deputaților și Senatului, Programul de lucru al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene. În cadrul aceleași ședințe s-a dat citire Proiectului Declarației Parlamentului României privind dimensiunea parlamentară a Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene pe care România o va exercita în perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2019, actul fiind dezbătut și adoptat de Legislativ.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 12 decembrie 2018


primit de la domnul deputat Angel Tîlvăr (Grupul parlamentar al PSD)

Astăzi, miercuri, 12 decembrie 2018, la Palatul Parlamentului, a avut loc ședința plenului comun al celor două Camere ale Legislativului, în cadrul căreia a fost adoptată o declarație comună privind dimensiunea parlamentară a Președinției rotative a Consiliului UE, pe care România o va exercita în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2019.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 12 decembrie 2018


primit de la președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, doamna deputat Camelia Gavrilă (Grupul parlamentar al PSD)

Marți, 11 decembrie 2018, Comisia pentru învățământ, știință tineret și sport a organizat o dezbatere cu tema „Activități și demersuri semnificative ale Institutului de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului în domeniile educației, cercetării, culturii”, la care au participat Excelența Sa, domnul prof. dr. Emil Constantinescu președintele Consiliul Științific al Institutului, doamna Andreea Grecu Ciupala, director general, și domnul Dan Grigorescu, director științific.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 12 decembrie 2018


primit de la domnul deputat Daniel Popescu (Grupul parlamentar al USR)
Deputatul USR Daniel Popescu interpelează Ministerul Educației în legătură cu situația materială a școlilor și grădinițelor din Suceava

Deputatul USR Daniel Popescu, ales în Circumscripția electorală nr. 43 pentru cetățenii români cu domiciliul și reședința în afara țării, a transmis o interpelare către Ministerul Educației Naționale, pentru a afla mai multe informații despre situația unităților școlare pre-universitare de pe teritoriul județului Suceava, în ceea ce privește dotările de care dispun și gradul lor de pregătire pentru anotimpul rece. Răspunsul primit din partea Ministerului Educației Naționale prezintă o serie de informații care merită transmise publicului, spre o mai bună informare a acestuia.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 12 decembrie 2018


primită de la domnul deputat Florin Claudiu Roman (Grupul parlamentar al PNL)
PSDragnea a suspendat plățile pe Programul Național de Dezvoltare Locală

PSDragnea a suspendat plata facturilor depuse după data de 23 noiembrie 2018 prin Programul Național de Dezvoltare Locală, deși prin adresa scrisă trimisă primăriilor și consiliilor județene se solicită ca facturile să fie depuse până în 29 noiembrie 2018.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri
 

REGIA AUTONOMĂ MONITORUL OFICIAL

În categoria Anunțuri26 iulie 2018

Începând cu data de 29-07-2018, Regia Autonomă Monitorul Oficial, care realizează serviciul public de editare și publicare a Monitorului Oficial al României, funcționează, potrivit Legii nr. 208/2018, sub autoritatea Camerei Deputaților.

Mai multe detalii

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult