INTERNSHIP LA CAMERA DEPUTAȚILOR

În categoria Anunțuri 10 octombrie 2018

Au început înscrierile pentru programul de Internship la Camera Deputaților!

Camera Deputaților a deschis astăzi, 10 octombrie, perioada de înscrieri pentru un nou program de internship, dedicat Președinției României la Consiliul UE. Selecția va avea loc anul acesta, iar programul se va desfășura în perioada 15 ianuarie – 15 iulie 2019. Pe durata desfășurării internshipului, internii vor primi o indemnizație lunară de internship, iar perioada de activitate va fi considerată vechime în muncă.

Vezi detalii

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 18 octombrie 2018


primit de la domnul deputat Florin Claudiu Roman (Grupul parlamentar al PNL)
PSDragnea taie 226 de posturi didactice în județul Alba

Sub conducerea PSD-ALDE, problemele din educație s-au adâncit și mai mult! În calitate de parlamentar PNL de Alba am atras atenția de nenumărate ori asupra modului total neprofesionit prin care Inspectoratul Școlar Județean înțelege să conducă destinele învățământului din Alba.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 18 octombrie 2018


primit de la președintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputatilor, domnul deputat Angel Tilvar (Grupul parlamentar al PSD)

Ziua europeană împotriva traficului de persoane, pe care o marcăm anual pe 18 octombrie, începând cu anul 2007, este un prilej de reflecție și de mobilizare a eforturilor noastre, ale factorilor de decizie politică, dar și ale publicului larg, pentru găsirea celor mai bune metode de prevenire și contracarare a acestui fenomen care amenință familii și comunități întregi.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 17 octombrie 2018


primit de la președintele Comisiei pentru politică externă, doamna deputat Biro Rozalia Ibolya (Grupul parlamentar al UDMR)

Doamna deputat Biró Rozália, președintele Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților, a participat în perioada 11-12 octombrie la Conferința interparlamentară pentru Politica Externă și de Securitate Comună și Politica de Securitate și Apărare Comună (PESC/PSAC), care a avut loc la Viena, sub egida Președinției austriece a Consiliului Uniunii Europene. La reuniune au participat președinții comisiilor pentru politică externă și pentru apărare din statele membre ale UE, din Parlamentul European și din statele candidate.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 17 octombrie 2018


primită de la doamna deputat Cristina Burciu (Grupul parlamentar al PSD)
Revitalizarea turismului românesc, o prioritate națională!

Executivul a adoptat o nouă măsură excelentă privind revitalizarea turismului din România, reducând la 5% taxa pe valoarea adăugată pentru o serie de servicii din acest domeniu.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 17 octombrie 2018


primit de la președintele Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale, domnul deputat Ibram Iusein (Grupul parlamentar al minorităților naționale)

Marți, 16 octombrie 2018, a avut loc ședința Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale, care a avut următoarea ordine de zi:

Vezi știrea
Vezi mai multe știri
 

REGIA AUTONOMĂ MONITORUL OFICIAL

În categoria Anunțuri26 iulie 2018

Începând cu data de 29-07-2018, Regia Autonomă Monitorul Oficial, care realizează serviciul public de editare și publicare a Monitorului Oficial al României, funcționează, potrivit Legii nr. 208/2018, sub autoritatea Camerei Deputaților.

Mai multe detalii

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult