DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 07 martie 2021


primită de la domnul deputat Alexandru Muraru (Grupul parlamentar al PNL)
„Le solicit domnilor Barna și Cioloș să se disocieze de afirmațiile cu tentă xenofobă si calomnioasă ale deputatului USR Emanuel Ungureanu la adresa președintelui Iohannis. Am sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării„

Declarația xenofobă a domnului deputat Emanuel Ungureanu denotă o crasă lipsă de cultură politică și educație. Acea trimitere în limba germană (”Rușinos!Schamlos”) la adresa președintelui României, Klaus Iohannis, într-un atac pretins politic, este de natură să intimideze și să stigmatizeze social pe criterii etnice.

Vezi stirea


DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 06 martie 2021


primită de la domnul deputat Vasilică Toma (Grupul parlamentar al PSD)
Domnule ministru Cătălin Drulă vă solicit public să comunicați românilor calendarul asumat de dvs. pentru construcția autostrăzii Iași-Tg.Mureș și sursele de finanțare

Devine din ce în ce mai clar că, la Ministerul Transporturilor, amânați “la nesfârșit” desemnarea câștigătorului pentru proiectarea autostrăzii Ungheni-Iași-Tg.Neamț, ieșind astfel (în mod deliberat?!) din calendarul finanțării europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 05 martie 2021


primit de la doamna deputat Ana Loredana Predescu (Grupul parlamentar al PSD)
Deputatul Ana-Loredana Predescu a aderat la prima rețea parlamentară internațională pentru educație. Obiectivul: de la meserie, la propria afacere!

Ana-Loredana Predescu, deputat PPUsl, afiliat Grupului parlamentar PSD, membru al Comisiei pentru învățământ din Parlamentul României, a răspuns invitației de a se alătura Rețelei Parlamentare Internaționale pentru Educație (IPNEd).

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 05 martie 2021


primită de la doamna deputat Cristina Elena Dinu (Grupul parlamentar al PSD)
În loc să-și vadă de treabă, miniștrii lui Florin-Vasile Cîțu joacă ping-pong și cu măștile copiilor!

În ciuda unor contradicții publice între miniștrii Educației și Sănătății, România este în continuare una dintre foarte puținele țări din Europa care menține obligativitatea purtării măștilor de protecție de către elevi în orele de sport.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 05 martie 2021


primită de la doamna deputat Cristina Burciu (Grupul parlamentar al PNL)
Guvernul investește masiv în modernizarea și digitalizarea școlii românești

Anul acesta, România are alocat pentru Educație cel mai mare buget din ultimii 30 de ani, în valoare de 8 miliarde de euro, deschizând astfel oportunități de investiții deosebit de importante pentru sistemul de învățământ.

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri

Centrul educational

Centrul educational și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult