Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2004-2008 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe nov. 2006 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 1 noiembrie 2006 ora 10:00

Vorbitor: Vasile Aurelia

Programul de lucru al Camerei Deputaților Doamna Aura Vasile:

Domnule președinte de ședință, cred că pentru joi, ținând cont că suntem în perioada de susținere a amendamentelor deputaților la Comisiile reunite de buget și finanțe și este un du-te - vino acolo, v-aș propune ca joi să rămână comisii și nu plen.

.............................
Doamna Aura Vasile:

Vă rog să rețineți propunerea pentru mâine.

.............................
Notă cu privire la inițiativele legislative înregistrate la Biroul permanent al Camerei Deputaților Doamna Aura Vasile:

Mulțumesc. Susțin ce a spus colegul Marton. Cred că ar fi bine ca să luăm în considerare ceea ce este în procedură de urgență privind integrarea, iar pe toate celelalte, în general, să le lăsăm să meargă în mod normal în activitatea comisiilor parlamentare.

.............................
Memorandum intern: Avizarea Regulamentului de organizare și funcționare al serviciilor Camerei deputaților și a Statului de funcții Doamna Aura Vasile:

Domnule președinte, de-a lungul ședințelor noastre au fost depuse la Biroul permanent tot felul de solicitări la diverse comisii sau grupuri parlamentare. Îmi aduc aminte că la Comisia de industrii a fost depusă o cerere pentru încă un post de consilier și că inițial a fost aprobată această chestiune. Nu se regăsește în statul de funcțiuni, motiv pentru care eu aș ruga ca tot ce a trecut ca solicitări de la grupuri parlamentare sau de la comisii să le facem pachețel și să stea alături de statul de funcțiuni pentru a analiza și din acest punct de vedere.

În condițiile în care secretarul general analizează fără să țină cont și de ceea ce a fost solicitat de comisii sau de grupuri, cred că nu este întotdeauna oportun și că dorim să fim participanți la această analiză. Cer și eu amânarea, domnule președinte.

.............................
Memorandum intern: Solicitarea avizului Biroului permanent pentru eliberarea din funcție și numirea în funcție a unor persoane Doamna Aura Vasile:

Văd în acest moment un gest... Voiam să știu dacă domnul Chebeleu a cunoscut acest memorandum pe care dumneavoastră l-ați înaintat Biroului permanent.

.............................
Doamna Aura Vasile:

Pentru că acest gest îmi induce faptul că dânsului nu i s-a spus nimic și nu cred că mulțumirile dumneavoastră de la începutul prezentării materialului cu faptul că nu ați adus la cunoaștere... Sunt emoționată pentru că este vorba, totuși, de o carieră de om și de o activitate care a fost făcută totdeauna în sprijinul României și cred eu că ar fi trebuit să se discute cu dânsul înainte și dânsul să-și fi exprimat o opțiune și pe urmă dumneavoastră să faceți un material către Biroul permanent.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 10 aprilie 2020, 9:58
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro