Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2004-2008 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe nov. 2006 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 1 noiembrie 2006 ora 10:00

5. Memorandum intern: Avizarea Regulamentului de organizare și funcționare al serviciilor Camerei deputaților și a Statului de funcții

Vorbitor: Vasile Aurelia

Memorandum intern: Avizarea Regulamentului de organizare și funcționare al serviciilor Camerei deputaților și a Statului de funcții Doamna Aura Vasile:

Domnule președinte, de-a lungul ședințelor noastre au fost depuse la Biroul permanent tot felul de solicitări la diverse comisii sau grupuri parlamentare. Îmi aduc aminte că la Comisia de industrii a fost depusă o cerere pentru încă un post de consilier și că inițial a fost aprobată această chestiune. Nu se regăsește în statul de funcțiuni, motiv pentru care eu aș ruga ca tot ce a trecut ca solicitări de la grupuri parlamentare sau de la comisii să le facem pachețel și să stea alături de statul de funcțiuni pentru a analiza și din acest punct de vedere.

În condițiile în care secretarul general analizează fără să țină cont și de ceea ce a fost solicitat de comisii sau de grupuri, cred că nu este întotdeauna oportun și că dorim să fim participanți la această analiză. Cer și eu amânarea, domnule președinte.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 8 aprilie 2020, 18:06
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro