Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2004-2008 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe nov. 2006 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 1 noiembrie 2006 ora 10:00

14. Memorandum intern: Solicitarea avizului Biroului permanent pentru eliberarea din funcție și numirea în funcție a unor persoane
consultă

Vorbitor: Vasile Aurelia

Memorandum intern: Solicitarea avizului Biroului permanent pentru eliberarea din funcție și numirea în funcție a unor persoane Doamna Aura Vasile:

Văd în acest moment un gest... Voiam să știu dacă domnul Chebeleu a cunoscut acest memorandum pe care dumneavoastră l-ați înaintat Biroului permanent.

.............................
Doamna Aura Vasile:

Pentru că acest gest îmi induce faptul că dânsului nu i s-a spus nimic și nu cred că mulțumirile dumneavoastră de la începutul prezentării materialului cu faptul că nu ați adus la cunoaștere... Sunt emoționată pentru că este vorba, totuși, de o carieră de om și de o activitate care a fost făcută totdeauna în sprijinul României și cred eu că ar fi trebuit să se discute cu dânsul înainte și dânsul să-și fi exprimat o opțiune și pe urmă dumneavoastră să faceți un material către Biroul permanent.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 8 aprilie 2020, 18:31
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro