Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2004-2008 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe nov. 2006 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 1 noiembrie 2006 ora 10:00

11. Solicitare a Transparency International România
amânat

Solicitare a Transparency International România Domnul Lucian Augustin Bolcaș:

Și asociația Transparency International are o solicitare.

Domnul Kelemen Hunor:

Domnule vicepreședinte, dacă-mi permiteți, în prima scrisoare spun ce vor, după aceea, au aflat de la cineva că, dacă merg în parteneriat cu domnul președinte Bogdan Olteanu, atunci primesc sala gratuită. Este OK, hai să zicem, această șmecherie, dar ....abordarea interdisciplinară a fenomenelor antisociale complexe, cu privire specială asupra cămătăriei ... ar trebui să meargă la domnul Blaga. Bănuiesc că este mai interesat Ministerul de Interne, decât Parlamentul!

Domnul Lucian Augustin Bolcaș:

Eu v-aș propune următorul lucru, cred că este politicos din partea noastră, pentru că este un parteneriat cu domnul Bogdan Olteanu, președintele Camerei Deputaților, să o amânăm pe luni, când va fi prezent și domnia sa, da? Vă mulțumesc.

Trebuie să vedem dacă există acest parteneriat, dacă parteneriatul s-a făcut în calitate de președintele al Camerei Deputaților sau personal, sunt o serie de probleme și e normal să așteptăm.

Se amână pentru ședința Biroului permanent de luni

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București joi, 9 iulie 2020, 7:58
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro