Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2004-2008 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe oct. 2006 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 16 octombrie 2006 ora 13:00

Vorbitor: Vasile Aurelia

Programul de lucru al Camerei Deputaților Doamna Aurelia Vasile:

Legat de propunerea dumneavoastră privind ședința Biroului permanent - joi, ora 13.00 - joi, în sala aceasta se desfășoară ședința Comisiei de Cod electoral.

.............................
Doamna Aurelia Vasile:

Iar raportul privind modificările pentru Legea CNA, o să-l trecem pentru lunea viitoare pe ordinea de zi.

.............................
Doamna Aurelia Vasile:

Domnule președinte, ședința liderilor a avut loc. Ea a avut ca o concluzie ceea ce ați spus dumneavoastră și am spus și eu. S-a respins, în ultima ședință a liderilor, a se intra în plen cu toate propunerile. Iar ceea ce dumneavoastră ați spus este punctul de vedere al ședinței liderilor, lucru care este pus și pe hârtia pe care au semnat-o toți privind inițiativa legislativă.

.............................
Doamna Aurelia Vasile:

Liderii au hotărât că nu intră, că facem modificarea la proiectul de lege, că nu intrăm cu toate propunerile, așa cum propune colegul Albu. Deci, nu intrăm cu toate propunerile de-a valma în cadrul plenului. Sunt niște cutume parlamentare, care funcționează de foarte mult timp și ar fi păcat să le dăm peste cap și reprezentarea politică să fie alta decât se realizează în acorduri.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 4 aprilie 2020, 6:07
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro