Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe apr. 2010 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 13 aprilie 2010 ora 13:30

1. Întâlnirea membrilor Biroului permanent cu liderii grupurilor parlamentare și președinții comisiilor permanente ale Camerei Deputaților

Vorbitor: Tabără Valeriu

Întâlnirea membrilor Biroului permanent cu liderii grupurilor parlamentare și președinții comisiilor permanente ale Camerei Deputaților Domnul Valeriu Tabără:

Sigur că este vorba de o ajustare a programului Camerei Deputaților în general, pentru că, intercalându-se ziua de comisii și fiind, în locul zilei de marți, ziua de miercuri, este o chestiune legată mai mult de plenul Camerei.

Eu n-aș putea spune că la Comisia de agricultură am avut probleme. Totdeauna am avut cvorumul asigurat, prezență bună, fără nici un fel de probleme. Sigur că de multe ori ne rămâne poate joia, pe care nu o acoperim în totalitate sau nici nu avem cu ce să o acoperim de multe ori și pe care o transformăm în audiențe. Aceasta a fost procedura pe care am avut-o, pentru că la comisia noastră avem extraordinar de multe audiențe sau cereri de întâlnire, inclusiv cu inițiative care vin din zona respectivă.

Dar, din punctul de vedere al cvorumului, nu am avut niciodată probleme.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 12 aprilie 2021, 16:28
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro