Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2004-2008 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mar. 2006 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 29 martie 2006 ora 12:22

Vorbitor: Vasile Aurelia

Programul de lucru al Camerei Deputaților Doamna Aura Vasile:

Cred că, dacă rămâne ședința comună pentru ziua de miercuri, pentru că, oricum nu mai încep comisiile, să rămânem în sală și să continuăm plenul miercuri, continuând ordinea de zi. Pentru că, și la comisii sunt foarte multe rapoarte, sunt foarte multe proiecte pentru care Guvernul grăbește a fi înaintate către Biroul permanent și cred că miercuri, oricum nu ne mai întoarcem la comisii, să rămânem în sală. Și facem marți după amiază comisii și miercuri facem ședință comună, urmată de plen.

.............................
Doamna Aura Vasile:

În orice caz, nu cred că se poate ca marți după amiază să facem plen, pentru că, comisiile au mult de lucru. Este într-adevăr, ordinea de zi încărcată la plen, dar și comisiile au multe proiecte de legi care au termene re-replanificate.

.............................
Solicitare din partea Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport privind termenul de depunere a rapoartelor la PLx nr.170, PLx nr.171 și PLx nr.175/2006 Doamna Aurelia Vasile:

De la cel mai lung!

.............................
Solicitare din partea Comisiei pentru industrii și servicii Doamna Aurelia Vasile:

Este vorba doar de trei colegi, din cadrul Comisiei de industrii și care, la nevoie de vot sau de comentarii, pot să părăsească sala Comisiei de industrii și să vină la plen. Este vorba de domnul Iancu și încă doi colegi.

.............................
Propuneri ale Grupului parlamentar al PSD privind modificări în componența unor comisii permanente Doamna Aurelia Vasile:

Am rugămintea către Biroul permanent să amâne acest punct pentru ziua de luni.

.............................
Solicitare din partea Comisiei pentru industrii și servicii referitoare la 
repartizarea pentru dezbatere în fond, Proiectul de lege privind aprobarea OUG 
nr.189/2005 Doamna Aurelia Vasile:

Comisia pentru industrii și servicii a parcurs tot timpul proiectele de legi legate de această activitate: a RAR-ului, a Codului rutier. Deci, teoretic, este cea care cunoaște cel mai bine trimiterile problemelor din această ordonanță în toate capitolele și considerăm că este oportun să facem aceste legături împreună cu Comisia de administrație publică.

.............................
Introducerea stenogramelor ședințelor Biroului permanent pe site-ul Camerei Deputaților Doamna Aurelia Vasile:

Mulțumesc.

Haideți să dăm curs solicitării doamnei secretar general și să trimitem la Comisia de Regulament, pentru a avea dânsa o justă interpretare.

Putem să facem și cum ați propus dumneavoastră, dar să aibă și o acoperire, dacă vreți, printr-un înscris al Comisiei de Regulament și cu aprobarea plenului.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 10 aprilie 2020, 10:10
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro