Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe iul. 2019 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 1 iulie 2019 ora 13:00

7. Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe:
7.3 Informare privind participarea la seminarul regional privind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă pentru statele membre ale Grupului Geopolitic 12 Plus (Lisabona, 5 – 6 iunie 2019)
s-a luat act consultă

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe: Informare privind participarea la seminarul regional privind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă pentru statele membre ale Grupului Geopolitic 12 Plus (Lisabona, 5 – 6 iunie 2019)

3.Informare privind participarea la seminarul regional privind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă pentru statele membre ale Grupului Geopolitic 12 Plus (Lisabona, 5 - 6 iunie 2019)

Domnul Ion-Marcel Ciolacu:

Și informare privind participarea la seminarul regional privind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă pentru statele membre ale Grupului Geopolitic 12 Plus, Lisabona, 5- 6 iunie 2019.

Am luat act.

Întrucât este finalizată... vă rog, domnul lider cu... scuzați-mă, haideți să facem un efort că ne facem de râs rău să mai facem un Biroul permanent.

Anunțăm cu oră înainte și, când primim telefoanele cum se termină la Senat, să ne mai strângem să mai facem un BP pentru votul cu Diaspora, să-l băgăm miercuri.

Domnul lider, vă rog.

Domnul Alfred-Robert Simonis:

Mulțumesc domnul președinte

Având în vedere că este ultima săptămână de lucru și că vor mai apărea solicitări din partea... atât a ministerelor cât și a colegilor parlamentari, v-aș propune ca la ordinea de zi pentru sesiunea extraordinară... să completăm ordinea de zi pentru sesiunea extraordinară și cu alte inițiative aflate în procedură parlamentară la Camera Deputaților, urmând ca oricare din aceste inițiative pe care le vom introduce să se... decizia să se ia prin consens în cadrul ședinței de miercuri; pot apărea situații în care comisiile au dat sau dau raport mâine și să vrem să le introducem miercuri.

Vă repet faptul că vreau să facem acest lucru prin consens și, dacă avem acest consens, să putem să introducem, pentru că este sesiune extraordinară și regulile sunt un pic diferite.

Domnul Ion-Marcel Ciolacu:

Sunt de acord, numai cu argumente și consens de la toți liderii, fiind vorba de sesiune extraordinară să nu (...), ok?

Mulțumesc.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 23 ianuarie 2022, 6:09
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro