Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2004-2008 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe dec. 2007 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 12 decembrie 2007 ora 10:00

4. Solicitare din partea Comisiei pentru administrație publică, amenajarea teritoriului și echilibru ecologic și a Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice privind prelungirea termenului de depunere a raportului la PLx 719/2007
aprobată - termen: a doua săptămână din februarie 2008 consultă
vezi fișa PL. 719/2007

Solicitare din partea Comisiei pentru administrație publică, amenajarea teritoriului și echilibru ecologic și a Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice privind prelungirea termenului de depunere a raportului la PLx 719/2007 Domnul Bogdan Olteanu:

Solicitarea Comisiei pentru administrație publică - amânarea dezbaterii Proiectului de lege și a prelungirii raportului la organismele modificate genetic.

Dacă nu sunt observații, suntem Cameră decizională, și, atunci, prelungim pentru a doua săptămână din februarie. Vedeți dumneavoastră care este ziua.

Eu am o observație aici de făcut către Departamentul legislativ – am observat că în ultima vreme se neglijează aplicarea prevederii regulamentului, conform căreia proiectele de lege de conformare cu reglementările comunitare se discută în procedură de urgență de drept. Am avut câteva proiecte inclusiv săptămâna trecută la care se prevedea că este transpunerea unei directive. Aici ne încadrăm, cred, cât se poate explicit la implementarea legislației europene.

Eu citez regulamentul. Dacă mie mi se spune în notă explicativă că este transpunerea unei directive, cred că este cât se poate de clar - armonizare cu legislația europeană.

Deci, rugămintea este să aplicăm regulamentul.

Dacă nu este bun, putem să avem propuneri de schimbare, dar deocamdată avem regulamentul, și trebuie să îl aplicăm.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 6 iunie 2020, 15:11
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro