Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2004-2008 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe iun. 2007 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 13 iunie 2007 ora 10:30

5. Sesizări din partea domnului deputat Ion Mînzînă, liderul grupului parlamentar PRM și a domnului deputat Ioan Aurel Rus
adrese către comisiile Camerei Deputaților consultă

Vorbitor: Vasile Aurelia

Sesizări din partea domnului deputat Ion Mînzînă, liderul grupului parlamentar PRM și a domnului deputat Ioan Aurel Rus Doamna Aurelia Vasile:

Aș fi de acord cu ce a spus domnul Oltean, dar de unde știu deputații ce a hotărât Biroul, în momentul în care la casetă sau pe site apar numai datele care sunt pe actul oficial; aceasta în primul rând.

Doi. Nu spune nicăieri în Regulament că trebuie să mă adresez doar comisiei de fond ci, teoretic, mă pot adresa la comisia care este de avizare.

Trei. Se întâmplă ca și comisia de fond de foarte multe ori să nu aștepte avizul comisiilor, dar aici într-adevăr intervine legătura între cele două Birouri și prin, știu eu, bună înțelegere, prin scrisori sau înțelegerea președinților, se poate aștepta o zi sau două, mai târziu, avizul. Dar nu se poate să luăm dreptul celor care citesc pe actele oficiale ale Camerei ceea ce este permis în Regulament, dreptul fiecărui deputat de a lucra. Deci, susțin ceea ce au spus colegii mei.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 10 aprilie 2020, 7:47
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro