Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2004-2008 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe iun. 2007 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 4 iunie 2007 ora 13:00

16. Solicitare din partea Grupului PD
amânată pentru miercuri 6 iunie 2007

Vorbitor: Vasile Aurelia

Solicitare din partea Grupului PD Doamna Aurelia Vasile:

Dacă îmi aduc aminte, la discuția anterioară s-a solicitat ca Grupul PD, pe procentajul și pe felul în care deputații sunt arondați la comisii, să scoată, mai întâi, din această comisie, încă trei persoane, pentru a ajunge la doi, după care, domnul Preda poate să facă parte din această comisie și să-și ocupe funcția care, pe drept, este a PD-ului. Dar în condițiile în care, conform algoritmului, au 3,18 și în acest moment au 5 și cu încă unul 6, deja este un mare decalaj în reprezentare, față de algoritm.

.............................
Doamna Aurelia Vasile:

Grupul PSD nu are nimic împotrivă să retragem din Comisia de politică externă, dar mi se pare normal ca, chiar dacă, știu eu, s-a greșit, acum să lucrăm corect. Deci solicit ca, mai întâi, să se retragă trei deputați ai PD din comisia respectivă și pe urmă luăm în calcul aprobarea domnului Cezar.

Iar dacă colegul meu, Albu, solicită acest lucru, nici o problemă, noi facem propunere de retragere din Comisia de politică externă.

.............................
Doamna Aurelia Vasile:

Grupul PSD, prin mine, solicită ca, dintre cei care sunt, să nominalizeze PD-ul președintele sau să retragă un coleg și pe urmă intră Cezar în comisie.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 4 aprilie 2020, 4:52
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro