Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mar. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 20 martie 2017 ora 14:00

11. Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Domnul Petru Gabriel Vlase:

Avem materiale pe linia relațiilor parlamentare externe.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la Reuniunea ”Împreună modelăm viitorul” cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma (Roma, Italia, 24 martie 2017)

1. Memorandum intern privind participarea la Reuniunea "Împreună modelăm viitorul" cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma (Roma, Italia, 24 martie 2017)

Domnul Petru Gabriel Vlase:

Aici este vorba de participarea domnului Suciu la Reuniunea "Împreună modelăm viitorul" cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma, în data de 24 martie, la Roma.

Observații? Nu sunt.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la Conferința parlamentară privind combaterea terorismului internațional (Sankt Petersburg, Federația Rusă, 27 – 28 martie 2017)

2. Memorandum intern privind participarea la Conferința parlamentară privind combaterea terorismului internațional (Sankt Petersburg, Federația Rusă, 27 - 28 martie 2017)

Domnul Petru Gabriel Vlase:

Aici este vorba de participarea domnului Dobre, a domnului Dunava și a domnului Mario Ruse, secretar, la Conferința parlamentară privind combaterea terorismului internațional, la Sankt Petersburg, în perioada 27 - 28 martie.

Observații? Nu sunt.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la cea de-a 10-a ediție a Conferinței Anuale a Forumului pentru Viitorul Agriculturii (Bruxelles, Belgia, 28 martie 2017)

3. Memorandum intern privind participarea la cea de-a 10-a ediție a Conferinței Anuale a Forumului pentru Viitorul Agriculturii (Bruxelles, Belgia, 28 martie 2017)

Domnul Petru Gabriel Vlase:

Aici este vorba de participarea domnului Steriu la cea de-a 10-a ediție a Conferinței Anuale a Forumului pentru Viitorul Agriculturii, la Bruxelles, în data de 28 martie.

Observații? Nu sunt.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la reuniunea Comisiei permanente a Adunării Parlamentare a NATO (Berlin, Germania, 31 martie – 2 aprilie 2017)

4. Memorandum intern privind participarea la reuniunea Comisiei permanente a Adunării Parlamentare a NATO (Berlin, Germania, 31 martie - 2 aprilie 2017)

Domnul Petru Gabriel Vlase:

Aici este vorba de reuniunea Comisiei permanente a Adunării Parlamentare a NATO. Participă: subsemnatul.

Observații? Nu sunt.

Vă mulțumesc.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la cea de-a 136-a Adunare a Uniunii Interparlamentare și reuniunile asociate (Dhaka, Bangladesh, 1 – 5 aprilie 2017)

5. Memorandum intern privind participarea la cea de-a 136-a Adunare a Uniunii Interparlamentare și reuniunile asociate (Dhaka, Bangladesh, 1 - 5 aprilie 2017)

Domnul Petru Gabriel Vlase:

Aici este vorba de participarea domnului Oprea, a domnului Bogdan și a domnului Cucșa la cea de-a 136-a Adunare a Uniunii Interparlamentare și reuniunile asociate, la Dhaka, Bangladesh, în perioada 1 - 5 aprilie 2017.

Observații? Nu sunt.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind deplasarea domnului deputat Costel Alexe la Londra (21 – 26 martie 2017)

6. Memorandum intern privind deplasarea domnului deputat Costel Alexe la Londra (21 - 26 martie 2017)

Domnul Petru Gabriel Vlase:

Aici este vorba de deplasarea domnului deputat Costel Alexe la Londra, la invitația președintelui Asociației Romanian Women in UK,cu mențiunea de rigoare - pentru că înțeleg că sunt cu fonduri proprii aici.

Observații? Nu sunt.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind angajarea Camerei Deputaților în organizarea unor acțiuni de relații externe în România

7. Memorandum intern privind angajarea Camerei Deputaților în organizarea unor acțiuni de relații externe în România

Domnul Petru Gabriel Vlase:

Aici este vorba de angajarea Camerei Deputaților în organizarea unor acțiuni de relații externe în România. Este vorba de sesiunea anuală AP NATO din octombrie și de Forumul Femeilor Francofone din noiembrie.

Observații? Nu sunt.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Informare privind vizita în Statul Israel a domnului Liviu Dragnea, Președintele Camerei Deputaților (4 – 6 martie 2017)

8. Informare privind vizita în Statul Israel a domnului Liviu Dragnea, Președintele Camerei Deputaților (4 - 6 martie 2017)

Domnul Petru Gabriel Vlase:

Avem o informare privind vizita în Statul Israel a domnului Liviu Dragnea, Președintele Camerei Deputaților.

Am luat act.

Vă mulțumesc.

Vă rog.

Doamna Ioana Bran:

Să revenim la punctul 9, la solicitarea domnului Cătălin Marian Rădulescu privind efectuarea celor opt zile de concediu.

Acesta solicită opt zile de concediu, dar deja a avut trei zile.

Domnul Petru Gabriel Vlase:

Deci, cererea este de opt zile cu plată; au mai fost trei zile, da? Și atunci putem aproba cinci zile cu plată și trei zile fără plată, da?

Sunteți de acord?

Mulțumesc.

Alte intervenții? Nu sunt.

Să aveți o zi frumoasă!

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 13 aprilie 2021, 3:28
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro