Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 27 februarie 2017 ora 14:00

10. Scrisoare din partea doamnei Silvia-Claudia Mihalcea prin care își prezintă demisia din funcția de secretar general adjunct al Camerei Deputaților
la plen consultă

Scrisoare din partea doamnei Silvia-Claudia Mihalcea prin care își prezintă demisia din funcția de secretar general adjunct al Camerei Deputaților Domnul Liviu Dragnea:

Zece: "Scrisoare din partea doamnei Silvia-Claudia Mihalcea prin care își prezintă demisia din funcția de secretar general adjunct al Camerei Deputaților", întrucât a fost numită în funcția de Secretar general și, fiind prima ședință de Birou permanent la care participă în această calitate, vă felicit și vă doresc succes.

Trebuie să înscriem pe ordinea de zi a plenului eliberarea doamnei Mihalcea din funcția de secretar general adjunct și vă propun ca, până la primirea unei noi propuneri pentru ocuparea postului, să numim un secretar general adjunct interimar.

Vă rog.

Domnul Ion-Marcel Ciolacu:

Grupul Partidului Social Democrat propune pe domnul Tobă Georgică.

Domnul Liviu Dragnea:

Este de serviciu, am înțeles, de câte ori este cazul.

Cine este pentru înscrierea acestui subiect pe ordinea de zi a plenului?

Vă mulțumesc.

În unanimitate a fost aprobat.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București joi, 16 iulie 2020, 20:46
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro