Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 28 februarie 2017 ora 17:00

20. Proiect de declarație a Parlamentului prin care se reafirmă rolul și prestigiul acestuia ca instituție centrală a democrației și organ reprezentativ suprem al poporului
la plenul comun. Se trimite liderilor grupurilor parlamentare pentru eventuale puncte de vedere și comisiilor juridice din cele două Camere consultă

Proiect de declarație a Parlamentului prin care se reafirmă rolul și prestigiul acestuia ca instituție centrală a democrației și organ reprezentativ suprem al poporului Domnul Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu:

Mai departe este înscris pe ordinea de zi proiectul de declarație a Parlamentului, prin care se reafirmă rolul și prestigiul acestuia ca instituție centrală a democrației și organ reprezentativ suprem al poporului.

Domnul Victor-Paul Dobre:

Ați sărit un punct, domnule președinte, punctul 19.

Domnul Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu:

Îmi cer scuze, eu nu-l am.

Domnul Nicolae-Liviu Dragnea:

Pe tehnică există punctul, pe notele scrise, nu.

Domnul Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu:

Nu îl am.

(Discuții în sală.)

Cât vi se pare de interesant, nu-l aveam.

(Discuții în sală.)

Vă mulțumesc, domnule Dobre.

.............................

PUNCTUL 20:

Proiect de declarație a Parlamentului prin care se reafirmă rolul și prestigiul acestuia ca instituție centrală a democrației și organ reprezentativ suprem al poporului

Domnul Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu:

Bun. Proiectul de declarație a fost prezentat Birourilor permanente din ședința din 13 februarie, când s-a solicitat amânarea dezbaterii în vederea analizării și formulării unor eventuale observații.

Vă propun următorul lucru: ca, nu mâine, dar la proxima ședință, deci la următoarea ședință, nu cea de mâine, cea de săptămâna viitoare a plenului reunit, să introducem pe ordinea de zi proiectul de declarație.

Domnul Predoiu a făcut un punct de vedere pe care l-am și parcurs. Așteptăm, dacă sunt interesate grupurile parlamentare, evident, nu e obligatoriu, și de la celelalte să-și trimită punctele de vedere. Le strânge Comisia juridică și, săptămâna viitoare, vă propun, așadar, să trecem acest punct pe ordinea de zi.

Vă mulțumesc.

Rămâne să stabilim, de principiu, dacă sunteți de acord acum, și ședința plenului reunit, săptămâna viitoare, pentru miercuri, la ora 10.00. Da?

Vă mulțumesc.

Vă rog să. Secretariatul, să notați acest lucru.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 21 septembrie 2020, 9:36
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro