Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 28 februarie 2017 ora 17:00

14. Scrisoarea Ministerului Finanțelor Publice prin care solicită Parlamentului să declanșeze procedura de numire a reprezentantului în Comitetul pentru finanțele publice locale
se declanșează procedura de numire; se transmite liderilor grupurilor parlamentare din cele două Camere consultă

Scrisoarea Ministerului Finanțelor Publice prin care solicită Parlamentului să declanșeze procedura de numire a reprezentantului în Comitetul pentru finanțele publice locale Domnul Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu:

Mai departe, scrisoarea Ministerului Finanțelor Publice, prin care solicită Parlamentului să desemneze un membru titular și un membru supleant în Comitetul pentru finanțele publice locale.

Prin hotărârea Parlamentului din 2010 a fost numit membru titular domnul Liviu Costache, la propunerea grupurilor parlamentare PDL din Senat și Cameră.

Așadar, Birourile permanente declanșează procedura de numire a reprezentantului desemnat de Parlament în Comitetul pentru finanțele publice locale și solicită grupurilor parlamentare să facă propuneri nominale.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 21 septembrie 2020, 8:33
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro