Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2004-2008 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe iun. 2006 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 12 iunie 2006 ora 13:00

6. Solicitare din partea Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale
aprobat

Solicitare din partea Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale Domnul Bogdan Olteanu:

Doresc să-și concentreze eforturile împreună cu deputații din Comisia juridică pentru finalizarea dezbaterilor la proiectele de Lege privind discriminarea și Cultele. A fost convenit un program de lucru susținut pentru data de 14 iunie. Pentru 14 iunie după-masă, pentru că dimineață sunt Camerele reunite. Oricum, vă propun să-i informăm că dimineață sunt Camerele reunite. Pe de altă parte, dat fiind că nu sunt voturi majore, putem să le permitem eventual să lucreze și dimineață în comisii.

Domnul Gheorghe Popescu:

Sunt numiri...

Domnul Bogdan Olteanu:

Eu vreau să vă atrag atenția că sunt conștienți de responsabilitățile Parlamentului ce derivă din programul legislativ prioritar pentru integrarea României în UE, deci sunt convins că vor lucra fără oprire.

Luăm act de această solicitare. Eu nu înțeleg foarte clar că este solicitare, pentru că nu văd ce se cere... Este informare, dar are titlu "solicitare" și încercam să găsesc obiectul solicitării.

Domnul Miron Tudor Mitrea:

Spre deosebire de alții, ei vor să muncească.

Domnul Bogdan Olteanu:

Vă propun să le permitem. Dacă sunteți de acord, le permitem. Vă mulțumim.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 7 august 2020, 0:37
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro