Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe iun. 2015 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 22 iunie 2015 ora 13:00

1. Raportul comun al Comisiilor pentru apărare, ordine publică și siguranță națională ale Camerei Deputaților și Senatului asupra Strategiei naționale de apărare a țării
la plenul comun din data de 23.06.2015,ora 13:00 consultă

Vorbitor: Moga Nicolae

Raportul comun al Comisiilor pentru apărare, ordine publică și siguranță națională ale Camerei Deputaților și Senatului asupra Strategiei naționale de apărare a țării Domnul Nicolae Moga:

Stimați colegi, și în ședința Birourilor permanente reunite am intervenit și v-am rugat să tratăm cu mult calm și chibzuință acest subiect.

Vă rog să nu folosim acest subiect și să îl facem un subiect politic.

Este mult prea importantă această Strategie și este foarte important ca această Strategie națională de apărare să treacă cu unanimitate în Parlamentul României.

Așadar, haideți să nu folosim nici termene de șase luni, să nu folosim nici faptul că vine astăzi în Parlament și ni se adresează Președintele nostru.

Să luăm orice comisie care crede de cuviință că trebuie să analizeze acest document atât de important.

Eu am spus în ședința Birourilor permanente reunite că este atât de important că putem să facem și o sesiune extraordinară pe tema aceasta. Așa că vă rog încă odată și vă îndemn la calm și chibzuință, și să lăsăm la o parte partea politică referitoare la acest subiect.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 21 ianuarie 2022, 15:57
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro