Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe iun. 2015 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 15 iunie 2015 ora 13:00

Vorbitor: Moga Nicolae

Scrisoare din partea domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României, prin care înaintează Parlamentului, în vederea aprobării, Strategia națională de apărare a țării Domnul Nicolae Moga:

Domnule președinte, eu vă îndemn la calm. Acest subiect este un subiect extraordinar de important. Și atunci, sigur, sunt de acord și să propunem să trimitem la comisiile de specialitate. Noi suntem parlamentari. Acest document simplist pe care îl avem, probabil că are în spate lucruri serioase, pe care comisia poate să le ceară. Și atunci, haideți să nu luăm în considerare nici măcar finalizarea sesiunii parlamentare. Dacă raportul comisiilor reunite trebuie să fie un raport serios, putem să facem și o sesiune extraordinară pe acest subiect, pentru că este mult prea important subiectul, mult prea serios, ca să-l trecem așa cu vederea.

Deci, să înaintăm la comisii, să le dăm un termen până la sfârșitul sesiunii parlamentare, dacă reușesc să-l discute, sigur, în regim de urgență, așa cum a propus și domnul deputat Orban, și, dacă mai sunt necesare clarificări, putem să facem și o sesiune extraordinară pe acest subiect.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 24 ianuarie 2022, 21:05
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro